Ismert arccal erősít A szolgálólány meséje

BFI London Film Festival 2017 The Shape Of Water UK Premiere Cherry Jones arrivals arriving RED CARPET CELEBRITY Special Presentation UK Premiere 61st BFI London Film Festival Embankment Garden Cinena London England UK 10.10.2017 Tuesday 10 October 2017 3
Cherry Jones attends the Special Presentation UK Premiere for 'The Party' at The 61st BFI London Film Festival at Embankment Garden Cinena, London, England, UK on Tuesday 10 October, 2017.
Vágólapra másolva!
A szolgálólány meséje második évadjában a 24 elnökasszonya, Cherry Jones is fontos szerepet kapott.
Vágólapra másolva!

A 24-ben Allison Taylorként, az Egyesült Államok első női elnökeként látott Cherry Jones legközelebb A szolgálólány meséje második szezonjában fog megjelenni.

A sorozat alapjául szolgáló könyv egyik igen erős karakterét, Offred anyjának a szerepét bízták rá, akit eddig csak emlegettek a szériában. Azt lehet tudni róla, hogy igazi feminista, a rendszer ellen lázadó nő, így elképzelhető, hogy a rettegett Telepeken fog megjelenni, ahová a nem kívánatos személyeket száműzik – ugyanis ezt a helyet is a második szezonban fogják bemutatni.

Cherry Jones tavaly októberben Forrás: NurPhoto/Avalon/NurPhoto/Justin Ng

Jones a 24 után az Awake-ben, a 11.23.63-ban és a Transparent-ben is hosszabban szerepelt, de például a Black Mirror harmadik évadjában is elcsíphettük.