Árvasági segélyből jutott pesti egyetemig a FEM3 műsorvezetője

Gömöri András Máté, Barátok közt Benji
Vágólapra másolva!
Főszerepeket játszik a Fővárosi Operettszínházban, egyetemre jár, és műsort vezet a FEM3-on Gömöri András Máté. A fiatal színész korán árva lett, keményen meg kellett küzdenie a sikerért.
Vágólapra másolva!

"Ha Borsod, Nyíregyháza környékéről jössz, megtanulod, hogyan állj ki magadért, hogyan tűzz ki nagy célokat, amiért hajlandó vagy küzdeni. Édesanyámat tízévesen, édesapámat 16 évesen veszítettem el. Aztán úgy indultam neki, hogy most muszáj valamit tennem, különben végem. A két bátyámra mindig számíthattam, de sokáig nem maradtam náluk. Nem volt könnyű, de semmi sem az.

Az egyik bátyám úgy fogalmazott: sikerre ítéltem magam, mert nem volt más, csak előre. Nem volt mentőövem, nem apa, anya pénzéből jöttem Pestre, hanem árvasági segélyből" - mesélte a Borsnak a Gömöri.

Forrás: RTL KLUB

Ha elfogyott a pénze, dolgozott villanyszerelőként, vagy vért adott. Később lett csak olyan munkája, amely a mostani szakmájába vág. "Távolinak tűnt ez a világ, de tudtam, hogy elérek oda, amit kinéztem magamnak. Az emberek sokszor csak az eredményt látják: a kis takony mit keres itt? Lehet utánam csinálni, végigjárni, amin én mentem keresztül! Nagyon sok munkám van benne, sok kudarc, sok nehéz nap, hónap, de azt nem látni, csak a sikert."

Gömöri a héten kezdett műsorvezetőként Szentpéteri Eszter mellett a FEM3 Caféban.