Szexuálisan zaklatták a Vészhelyzet dokiját

2017.12.21. 11:04

A Vészhelyzet-ből ismert Anthony Edwards és további hét egykori gyerekszínész azt állítja, hogy Gary Goddard producer mindannyiukat molesztálta a hetvenes években.

A Vészhelyzet egykori Greene dokija, Anthony Edwards tizenkét évesen még a Gary Goddard által alapított Santa Barbara-i színjátszó csoportban színészkedett, szerinte azonban az alapító igencsak visszaélt azzal, hogy a gyerekek éjszakára is vele maradtak a turnék alkalmával.

A színész megszólalása után hét másik akkori tag is jelentkezett hasonló vádakkal, Goddard azonban mindent határozottan tagad – ugyanakkor cégét, a Goddard Groupot már otthagyta, amikor egykori gyerekszínészei kezdtek sorra megszólalni.

Anthony EdwardsForrás: AFP/2014 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A férfinak nem ez egyébként az első hasonló ügye, 2014-ben Michael Egan III – több szórakoztatóipari figurával, például Bryan Singerrel együtt – őt is megvádolta szexuális zaklatással, de aztán visszavonta a vádakat. 

Goddard egyébként íróként, rendezőként és producerként is ismert, legutóbb a Christina Aguilerával érkező Broadway 4D-t fejezte be, korábban olyan trashsorozatokat készített, mint a Power kapitány és a jövő katonái vagy a Skeleton Warriors.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK