Egy új nő keseríti meg kedvenc szolgálólányunk életét

The ELLE Super Bowl, Presented by AG GettyImageRank3 VERTICAL American Football - Sport USA California City Of Los Angeles Photography Super Bowl Arts Culture and Entertainment Attending Elle ag Sydney Sweeney Presented By FeedRouted_NorthAmerica
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 13: Sydney Sweeney attends The ELLE Super Bowl, Presented by AG on October 13, 2017 in Los Angeles, California. Vivien Killilea/Getty Images for ELLE/AFP
Vágólapra másolva!
Sydney Sweeney csatlakozott A szolgálólány meséje második évadjához, a karaktere valószínűleg nem lesz a legjobb viszonyban a főszereplő Offreddel.
Vágólapra másolva!

A mostanában igen felkapott Sydney Sweeney is benne lesz A szolgálólány meséje folytatásában, egy tizenöt éves lányt fog alakítani, aki a rendszer elvakult híve, már csak ezért sem lesz felhőtlen a viszonya az Elisabeth Moss által játszott Offreddel.

Másfelől eltökélt szándéka, hogy a Parancsnok felesége váljék belőle, Offred pedig pont az ő szolgálólánya, terhes is a férfitól – vajon ez mennyiben befolyásolja az új lány terveit?

Elisabeth Moss A szolgálólány meséjében Forrás: Hulu

Sweeney annak idején a Hősök egyik epizódjában tűnt fel kislányként, idén az In the Vault és a Sharp Objects című sorozatokban is számítottak rá, jövőre pedig már öt filmre is le van kötve A szolgálólány meséjé-n kívül. Ő az:

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Vivien Killilea

A szolgálólány meséje folytatásáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy hosszabb és még durvább lesz, mint az első évad, illetve az eredeti regény cselekményétől is jobban eltávolodik.