Őrjöngenek Bud Spencer rajongói

Celeb vagyok ments ki innen Wossala Rozina Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Wossala Rozina
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Wossala Rozina
Vágólapra másolva!
Hosszabb üzenettel és fotóval vezekel Wossala Rozina.
Vágólapra másolva!

„Őszinte leszek, én valahol egy stílusválságnak érzem, hogy Magyarországon Bud Spencerről kell szobrot állítani. Egy másodrangú vígjátékhősről beszélünk" – mondta Wossala Rozina az ATV-n. Valószínűleg nem sejtette, mekkora felháborodást vált ki, hiszen ez az ország, ahol a Különben dühbe jövünk, a Kincs, ami nincs vagy a Piedone Egyiptomban századik ismétlésére is összeül sok százezer néző, és nem vált csatornát, míg a jó öreg Bud minden csirkefogót el nem intézett egy lendületesebb nyaklevessel.

Facebook-oldalát ellepték a gyalázkodó, gyakran primitív szintű kommentek, mintha különösebb fontossága vagy következménye lenne annak, mit gondol egy tévés séf egy olasz színészről vagy az őt övező kultuszról. Wossala mindenesetre megszeppenhetett, hosszabb posztban magyarázkodott és egy fotóval vezekelt (amit a cikk alján láthat).

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Tudom, bármit is írok, jön a fröcskölődő áradat... úgyhogy rövidre fogom. Ha bárkit megbántottam, attól bocsánatot kérek, nem állt szándékomban. Tudom, késő bánat... csakhogy egy szövegkörnyezetéből kiragadott két mondat miatt vagyok megkövezve. Én pusztán azt gondolom, hogy előbb állíthatnánk szobrot pl Makk Károlynak, Jancsó Miklósnak, a Bajornak Iminek vagy sorolhatnám" – írta.

Szavazzon!

Tényleg kell Budapestre Bud Spencer-szobor?

"Nem Buddal vagy a meglévő szoborral van bajom, semmivel sincs bajom. Veletek se, még azután se, hogy a komplett családomat több ízben gázkamrába küldtétek volna ezért a véleményért. BS kultúrát képviselt, kérlek, benneteket vegyetek példát róla. Ja, a kedvenc hazai sörömmel iszom mindenki boldogságára és az összes olyan filmre ami valaha embereket nevettet meg. Béke!" – írta oldalára, az alábbi képet mellékelve:

Forrás: Fb / Wossala Rozina