Felfüggesztették a producert, miután 18 nő vádolta zaklatással

"The Royals" New York Series Premiere GettyImageRank3 Series VERTICAL USA New York City Premiere Arts Culture and Entertainment Attending Mark Schwahn 2015 The Standard Highline The Royals - 2015 TV Series
NEW YORK, NY - MARCH 09: Mark Schwahn attends "The Royals" New York Series Premiere at The Standard Highline on March 9, 2015 in New York City. Neilson Barnard/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Felfüggesztették a Tuti gimi alkotóját, Mark Schwahn producert, miután egykori sorozatának 12 színésznője és 6 stábtagja is megvádolta szexuális zaklatással.  
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, Mark Schwahnt egy közösen kiadott közleményben összesen 18 olyan nő támadta, aki a Tuti gimi idején dolgozott együtt a producerrel – mint írták, a tinisorozat forgatásán nyílt titok volt, hogy a férfi előszeretettel zaklatja a női munkatársakat.

Mark Schwahn 2015-ben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Neilson Barnard

A vádak hatására Schwahnt felfüggesztették jelenlegi sorozatánál, a The Royals-nál, az E!, a Universal Cable Production és a Lionsgate Television egyöntetűen úgy gondolta, hogy a producer nem dolgozhat addig, amíg el nem végeznek egy körültekintő és független belső vizsgálatot.

Schwahn felfüggesztése egyelőre nincs hatással a sorozatra, a negyedik évad munkálatait már befejezték, márciustól le tudják adni. A The Royals egyébként egy szappanopera-szerű dráma a brit királyi család fiktív verziójának mindennapjairól.