Életükben először vesznek használt ruhát a magyar luxusfeleségek

Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője
Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője
Vágólapra másolva!
Celebekkel és megújult díszlettel debütál a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal a Sony Max csatornán. Ma estétől egy héten keresztül az Exek az édenben és az Ádám keresi Évát párkereső reality egykori szereplői csapnak össze egymással, november 20-tól pedig a Feleségek luxuskivitelben hölgyei mutatják meg, hogy milyen szerintük egy igazi luxusfeleség stílusa.
Vágólapra másolva!

Exek Dia, Zsuzsi, Franciska és Barbi kapcsolata már az Exek az édenben forgatása közben sem volt felhőtlen, ám az Ádám keresi Évát párkereső showból ismert Lúcia sem rejti véka alá véleményét Lakatos Márk megújult műsorában.

A második héten a Feleségek luxuskivitelben hölgyei bizonyítják be, hogy ha divatról van szó, kendőzetlen őszinteséggel bírálják egymást és választásaikat. Érkezik Csősz Boglárka, Köllő Babett, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien, az ötös fogatot Babett barátnője, Koleszár Annamária teszi teljessé. A feleségek extra nehezítést kapnak azonban, mindössze pár tízezer forintot kapnak költőpénznek, így életükben először még használtruha üzletbe is kénytelenek lesznek betenni a lábukat - közölte a csatorna.

Forrás: Saghyfoto

"A stílusváltásommal is arra szeretném ösztönözni a közönséget, hogy soha ne féljünk megújulni, merjünk változtatni! Ehhez pedig a stúdiót is egy sokkal frissebb, modernebb és csajosabb köntösbe öltöztettük. Bevezettünk néhány új játékszabályt is, szigorúbban fogjuk értékelni például azokat a darabokat, amik nem passzolnak a versenyzők egyéniségéhez.

Több ismerős arc is fel fog tűnni a képernyőn, párbajozni fognak például az Exek az édenben és a Feleségek luxuskivitelben szereplői, akik hűen önmagukhoz fel fogják robbantani az egész stúdiót. Nagyon izgalmas lesz, én minden forgatási napot imádtam" - mesélte Lakatos.

Forrás: *SaghyFoto*/Saghyfoto