A Harry Potter színésze feltámasztaná a Lostot

Rupert Grint
CULVER CITY, CA - MARCH 09: Actor Rupert Grint attends the premiere of "Snatch" at Arclight Cinemas Culver City on March 9, 2017 in Culver City, California. (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
A Harry Potter-filmekben Ron Weasley-t játszó Rupert Grinthez még csak most jutott el a Lost, de bármikor benne lenne a sorozat feltámasztásában.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, Rupert Grint nem igazán követi az aktuális tévés kínálatot, a DigitalSpynak arról mesélt, hogy most épp a 2010-ben véget ért Lost-ot nézi, az ötödik évadnál tart.

Egyébként nagyon tetszik neki a sorozat, jól megformáltnak tartja a karaktereket, így bármikor benne lenne, ha esetleg feltámasztanák a szériát – már csak azért is, mert a forgatási helyszín, Hawaii sem egy rossz hely.

Rupert Grint idén márciusban Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jason Laveris

Grint emellett imádja Stanley Kubrick munkáit, szerinte az Anthony Burgess könyvéből készített Mechanikus narancs a képernyőn is jól mutatna, bár azt még nem tudja, miként lehetne sorozattá formálni.

A színész arról is beszélt, hogy a Harry Potter-filmekkel egyelőre elég volt neki a fantasy műfajából, szeretne inkább realisztikusabb történetekben szerepelni. Új sorozata, a Sick Note hamarosan indul egyébként, ebben az összeállításban ajánlottuk is.