Benny Hillt is szexuális zaklatóként nevezték meg

Vágólapra másolva!
Hazel O'Connor egy negyvenegy évvel ezelőtti esetet elevenített fel.
Vágólapra másolva!

A most 62 éves énekesnő egy 1976-os esetről mesélt, amikor meglátogatta Hillt, munka reményében. Ott a komikus állítólag arról beszélt, hogy a „lányai gondoskodnak róla", és az iránt érdeklődött, a műsorába jelentkező jövevény is megtenné-e ezt. A Mirror sztorija szerint a lány felháborodott, távozni kényszerült, ekkor Hill még megpróbálta megcsókolni. Ellökte magától a férfit, és elhagyta a lakást. „Amikor azt mondta, hogy gondoskodnak róla, én tudtam, hogy szexet jelent" – magyarázta.

Benny Hill védekezni már nem tud, 1992. április 20-án, tévézés közben, szívinfarktus következtében halt meg az angol tévés komikus. Szexistának és rasszistának is tartották kritikusai, és még békében sem nyugodhatott, mert a sírját feltörték, ékszerek után kutatva. Műsorait számos ország átvette, és itthon is hatással volt a tévés humorra.

Hazel O'Connor brit énekesnő, dalszerző, színésznő

A magánéletéről nem sokat mesélt, felesége nem volt, gyerekeiről a sajtó nem tudott. Állítólag két nőnek is tett házassági ajánlatot, de egyik sem ment hozzá. Azt pletykálták róla, hogy meleg, de ha erről kérdezték, nevetve tagadott. Itt írtunk róla hosszabban.