Ismét letartóztatták a balhés színészt

"Ms. In The Biz" Book Launch Party Co-Hosted By FilmBreak And Presented By Dog & Pony GettyImageRank1 Hosting Topics VERTICAL Party - Social Event USA California West Hollywood Book Release Arts Culture and Entertainment Attending 2015 Nicholas Brendon To
WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 09: Nicholas Brendon attends the "Ms. In The Biz" book launch party co-hosted by FilmBreak and presented by Dog & Pony on February 9, 2015 in West Hollywood, California. Araya Diaz/Getty Images for Ms. In The Biz/AFP
Vágólapra másolva!
A Buffy, a vámpírok rémé-ből ismert Nicholas Brendont letartóztatták, nem először került bajba.
Vágólapra másolva!

A Buffy, a vámpírok rémé-ben Xandert alakító Nicholas Brendont letartóztatták a kaliforniai Palm Springsben, miután bántalmazta a barátnőjét.

A párhoz egy hotelhez érkezett ki a rendőrség, Brendon állítólag megrángatta a nő karját és haját. A színészt nemcsak az erőszakos cselekmény miatt büntethetik meg, hanem a távoltartási végzés megsértéséért is, a bíróság ugyanis korábban elrendelte, hogy érintkezhet a nővel, de nem fenyegetheti, nem zaklathatja.

Nicholas Brendon a Dr. Philben Forrás: Dr. Phil

Az ennyiből is kiderül, hogy Brendon nem először került bajba, 2015-ben is bántalmazta a barátnőjét, előtte pedig két alkalommal is letartóztatták rongálásért, garázdaságért, akkor is hotelekben randalírozott.

Brendon a Buffy, a vámpírok réme összes epizódjában játszott, legutóbb a Gyilkos elmék-ben láthattuk hosszabban a képernyőn.