Hugh Grant olyat csinált, amit húsz éve nem

The Cinema Society And Brooks Brothers Host A Screening Of "The Rewrite" - After Party GettyImageRank1 Hosting Topics VERTICAL USA New York City ACTOR After Party Film Screening Hugh Grant Arts Culture and Entertainment Attending Special The Cinema Societ
NEW YORK, NY - FEBRUARY 10: Actor Hugh Grant attends the after party for a special screening of "The Rewrite" hosted by The Cinema Society and Brooks Brothers at The Jimmy at the James Hotel on February 10, 2015 in New York City. Stephen Lovekin/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Hugh Grantet több mint 20 éve nem láttuk a képernyőn, új tévéfilmjében egy politikust alakít, aki mindenáron el akarja titkolni homoszexuális viszonyát. Nézze meg, hogyan fest a szerepben! 
Vágólapra másolva!

Hugh Grantet – az Igazából szerelem tévés különkiadását leszámítva – több mint 20 éve nem láttuk a képernyőn, most az A Very British Scandal című BBC-s tévéfilmben szerepel.

Hugh Grant Forrás: AFP/Stephen Lovekin

A megtörtént esetet feldolgozó filmben a színész játssza Jeremy Thorpe-ot, egykor sikeres politikust, aki a hatvanas években mindent megtett azért, hogy etitkolja homoszexuális viszonyát Norman Scott modellel – nem csak karrierjét, de a szabadságát is féltve, hiszen az azonos neműek közötti kapcsolat akkor még bűncselekménynek számított Nagy-Britanniában.

Scottot Ben Whishaw alakítja, már egy fotó is kijött a filmbeli párról, mutatjuk:

Forrás: BBC