Carmen Electra, Pamela Anderson és társaik: playmate-ek a képernyőn

2nd Annual Sean Penn & Friends "Help Haiti Home" Presented By Giorgio Armani To Benefit J/P HRO - Arrivals Celebrities GettyImageRank3
LOS ANGELES, CA - JANUARY 12: Actress Pamela Anderson attends the 2nd Annual Sean Penn and Friends Help Haiti Home Gala benefiting J/P HRO presented by Giorgio Armani at Montage Hotel on January 12, 2013 in Los Angeles, California. Imeh Akpanudosen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Hugh Hefner 91 évesen meghalt, de óriási munkássága itt maradt, az általa alapított Playboy címlapján több száz nő megfordult, akik közül nem egynek jó karrierlépés is volt megjelenni a nyuszis magazinban. Íme, pár playmate, akivel a tévében is találkozhattunk, illetve pár ismert színésznő, aki vállalta, hogy levetkőzik Hefnernek!
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Hefner kedvenc nőtípusa mindig is a bögyös szőke volt, így nem csoda, hogy Pamela Anderson az a nő, aki a legtöbbször, összesen tizenötször szerepelt a Playboy címlapján. A színésznő egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Hefnernek köszönhet mindent, amiben nincs is sok túlzás, tekintve, hogy 1990-es debütálása után érkeztek hozzá az első szerepajánlatok, két évre rá pedig bevették a Baywatch-ba is, ami meghozta neki a világhírt.

Carmen Electra

Forrás: NBC

Szintén a Baywatch-csal vált világszerte ismertté Carmen Electra, aki 1997-ben került be a legendás sorozatba. A korábbi sztiptíztáncos és háttértáncos már 1995-ben próbálkozott a filmes karrierrel, de csak egy-két vendégszerepre futotta – mígnem 1996-ban először jelent meg a címlapján.

Gena Lee Nolin

Forrás: Columbia/TriStar

Még egy csaj a Baywatch-ból, aki azonban egy vetélkedőben tűnt fel, majd színésznőként a Nyughatatlan fiatalok című szappanoperában mutatkozott be, utána már jött is neki a nagy áttörés. A Playboy címlapjára végül is következő sorozata, a Sheena, a dzsungel királynője kapcsán került 2001-ben, miután előtte többször is elutasította Hefner felkérését.

Anna Nicole Smith

Forrás: AFP/Getty Images/Carlo Allegri

A Pamela Andersonhoz hasonló adottságokkal rendelkező, amúgy tíz éve elhunyt Anna Nicole Smithre is playmate-ként figyelt fel a világ 1993-ban. A következő évben már benne volt A nagy ugrás-ban, majd a Csupasz pisztoly harmadik részében, 2002-re már saját műsort is kapott The Anna Nicole Smith Show címmel.

Lapozzon, van még pár szépség a következő oldalon is!