Kivágták a leszbikus esküvőt a Jóbarátokból

Leszbikus esküvő a Jóbarátokban
Vágólapra másolva!
Annak idején Ross volt neje még nem vehette el az új csaját, derült ki a leszbikus párt játszó színésznők friss nyilatkozatából. 
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok leszbikus párját, Carolt és Susant játszó Jane Sibbett és Jessica Hecht az ITV Lorraine című műsorában vendégeskedtek, itt meséltek el egy régi, kevéssé ismert sztorit a klasszikus sorozatról.

A második évadban a két nő összeházasodott volna a történet szerint, de sok országban, köztük az Egyesült Államokban is kivágták azt a részt – holott úttörő lett volna, az első leszbikus esküvő lett volna a tévétörténetben:

Forrás: NBC

A később leadott jelenettel aztán különféle díjakat is nyertek, a színésznőknek pedig rá kellett jönniük, hogy milyen nagy hatással voltak a Jóbarátok idején felnőtt leszbikusokra és melegekre, afféle követendő példának számíthattak abban az időben.

A két színésznő épp a sorozathoz kapcsolódó, Friends Fest nevű fesztivál miatt tartózkodik együtt Nagy-Britanniában, egyébként a Jóbarátok óta nem volt közös munkájuk, miután egyikük a keleti, másikuk a nyugati parton él az Egyesült Államokban.