Meryl Streep és Melissa McCarthy már megkapta az Emmy-díját

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy idén júliusban
Vágólapra másolva!
Szeptember 9-én és 10-én osztották ki a 69. Creative Arts Emmy díjait, tarolt a Westworld és a Stranger Things, Meryl Streep, Melissa McCarthy és Alexis Bledel is kapott díjat. 
Vágólapra másolva!

Az Emmy esetében már a nagyszabású gálaműsor előtt átadják a díjakat azokban a kategóriákban, amelyek kevéssé számíthatnak a nagyközönség érdeklődésére – ekkor ismerik el az összes háttérmunkást, de itt adják át például a legjobb vendégszereplőknek járó díjakat is.

A vendégszereplők közül a drámai kategóriában Alexis Bledelt (A szolgálólány meséje) és Gerald McRaney-t (Rólunk szól) díjazták, a komikusok közül pedig Melissa McCarthy és Dave Chappelle teljesítményét ismerték el, ők mindketten a Saturday Night Live-ban tűntek fel.

Melissa McCarthy is kapott díjat Forrás: Paul Conrad / Getty Images North America / AFP

A Saturday Night Live amúgy is jól szerepelt, összesen öt díjat kapott, akárcsak a Stranger Things és a Westworld, ezek a műsorok vezetik az összesített listát.

A legjobb rajzfilmsorozat a Bob burgerfalodája lett, Meryl Streepet narrátori tevékenységéért, Seth McFarlane-t a Family Guy szinkronhangjaiért díjazták. A jelöltek és nyertesek teljes listája többek között itt olvasható, a fő kategóriák Emmy-díjait szeptember 17-én adják át.