Napi játék: felismeri a hírességeket gyerekkori fotójuk alapján?

Vágólapra másolva!
Két világsztár mellett van egy hazai énekesnőnk és egy kiváló magyar színészünk is. Egyik-másik talán könnyű feladvány, de ha mind a négyet megmondja, akkor le a kalappal! A válaszokért, a megoldásért lapozzon egyet!
Vágólapra másolva!

Mostanában inkább betegségéről cikkeznek a lapok, de sorozatban is alakított nagyot, filmjeinek egy része pedig alapvetés, kihagyhatatlan. Még a múltba és a jövőbe is utazott, de ennél többet nem árulhatunk el. Ki ő?

Forrás: Popsugar

Az alábbi képen látható színésznő amerikai, mindenki ismeri. Macskanőt is alakított nagy sikerrel, de sorozatban is láthattuk. A létezés határa (Extant) két évadot kapott, mély nyomokat nem hagyott a tévétörténelemben, de a sci-fi műfajának hívei szerették.

Forrás: imdb.com

A jobb oldali lánykát kell nézni, magyar énekesnő lett belőle, nagy hanggal, nagy tehetséggel. 2017 őszén egy nagy tévéshow-ban fog zsűrizni, igen fiatalon nagy feladat lesz neki instrukciókkal ellátni nála – adott esetben – idősebb próbálkozókat.

Forrás: Facebook

A negyedik feladványunkon egy remek magyar színész látható, filmekben és több sorozatban is megfordult. 2017-ben megkapta a Televíziós Újságírók Díján az elismerést, ő lett a legjobb színész (tévésorozatban). Mást nem mondunk: „Endre bá!"

Forrás: Facebook

A válaszokért, a megoldásért lapozzon egyet!