Trap kapitányék újra maszkot húznak, új klippel rukkolt elő a Tha Shudras

Tha Shudras
A Tha Shudras tagjai
Vágólapra másolva!
Új klippel rukkolt elő az X-Faktor-ban ismertté vált Tha Shudras.
Vágólapra másolva!

A zenekar frontembere, Trap kapitány a Tha Shudras mellett Tóth Gabi zeneszerzője, a Roma Soul, illetve Oláh Gergő zenei producere és Tóth Vera beatboxosa is.

"Ez a formáció egy maszkos performansz lényegében, ebben a filmecskében mégis a zene kapott több szerepet. A videó attól érdekes, hogy szemlélteti a zenekar különleges hangszerelését vágás nélkül, így a néző jogosan érezheti azt, hogy pontosan tudja, mikor mi történik a zenében, és mikor mit hall. A XXI. század gyermekeire való tekintettel, ezt kifejezetten a Facebookra készítettük" - mondta az Origónak a Dare to love yourself klipjéről.

A Tha Shudras 2010-ben alakult, zenei stílusát tekintve többféle irányzatból merít, az együttes saját hangzását "black pop"-ként határozza meg. Ars poeticájuk a következő: "Születésünktől kezdve maszkokat halmozunk magunkra, hogy "megfeleljünk" az adott környezetünknek. Mi ezzel a megjelenéssel állítunk tükröt e jelenség elé. Perspektívánk az objektív szemlélet, egy lüktető, harmonikus organizmusban, amit dinamikus káosznak kell megelőznie, mint minden új születését..."

A Tha Shudras tagjai az X-Faktorban Forrás: RTL Sajtóklub

Az együttest 2014-ben ismerte meg szélesebb körben a közönség, mikor elindultak a 2014-es X-Faktor-ban, ahol végül a finálé előtti, kilencedik élő adásig jutottak el Tóth Gabi mentorálásával, az utolsó versenyben maradó zenekarként.