Dwayne Johnsonnak a kislánya a legnagyobb ajándék

2017.05.05. 20:28

A pankrátorból lett színész kedden ünnepelte 45. szülinapját – természetesen egy kis edzéssel. A sztárt azonban odafelé menet elkapta egyéves gyermeke, és a maga módján ő is felköszöntötte. Nézze meg a cuki fotót!

„Épp veszem fel a cipőmet, hogy még munka előtt beugorjak gyúrni egyet, amikor ez a kis csajszi meglep azzal, hogy odarohan a karjaimba, azt kiáltozva, hogy aaapuuuciii" – kezdte beszámolóját az Instagramon a Szikla.

Mindez az én értelmezésem szerint egyértelműen azt akarta jelenteni, hogy »Boldog születésnapot, Apu, te vagy legkirályabb apa a világon, és a földkerekség legszexibb pasija, de most nyomás edzeni és csak így tovább!«" – zárta sorait a sztár a fotó mellett, amelyen azt láthatjuk, ahogy a kis Jasmine vidáman ücsörög édesapja ölében egy színes pizsamában, szájában egy cumival, arcán édes mosollyal.

A bájos családi pillanat megörökítése mellett a bejegyzésben Johnson utal arra is, hogy a People magazin tavaly novemberben őt választotta meg a világ legszexibb férfijának.

A sztár és barátnője, Lauren Hashian gyermeke 2015 decemberében született, és a Szikla Instagram-oldalán kívül ebben a korábbi cikkünkben láthatóak róla további imádnivaló fotók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK