Szexuálisan bántalmazták az új Dirty Dancing sztárját

2017.04.13. 19:01

Dirty Dancing új, tévés változatának Bébije, vagyis Abigail Breslin egy Instagram-posztban vallott arról, hogy szexuálisan bántalmazták, ismerte is a támadóját.

Az új Dirty Dancing sztárja, Abigail Breslin a szexuális bántalmazás társadalmi tudatosítását célzó hónap keretében tett ki egy posztot az Instagramra, amely mellé ezt írta: "Ismertem a támadómat" – vagyis kiderült, hogy maga is érintett a témában:

i knew my assailant. #SexualAssaultAwarenessMonth #breakthesilence

Abigail Breslin (@abbienormal9) által megosztott bejegyzés,

A képen egy "Beleegyezés II." című szöveg olvasható: "Nem vagy köteles szexelni valakivel, akivel kapcsolatban vagy. A randizás nem beleegyezés, a házasság nem beleegyezés."

Breslin a poszthoz a "breakthesilence", vagyis "tördmegacsendet" hashtaget is hozzáadta, amivel arra biztatta a hasonló cipőben járó nőket, hogy beszéljenek a helyzetükről – ennek eredményeként nem egy kitárulkozó posztot találunk már a kép alatt.

Abigail BreslinForrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

A színésznőt legközelebb a Dirty Dancing alapján készült tévéfilmben láthatjuk, de egyébként hatéves kora óta jelen van a vásznon és a képernyőn, legutóbb a Scream Queens: Gyilkos történet-ben szerepelt hosszabban.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK