26 milliárdot gyűjtöttek a szegényeknek, de a nézők panaszkodtak

Igazából szerelem folytatás, Liam Neeson és Thomas Brodie-Sangster
Vágólapra másolva!
A 73 millió fontot összegyűjtő Red Nose Day jótékonysági nap tévéadásával foglalkozik a brit médiahatóság, miután több mint 150 panasz érkezett a nézőktől.
Vágólapra másolva!

A Comic Relief nevű jótékonysági szervezet minden évben megrendezi a Red Nose Dayt, amikor is egy úgynevezett telethonnal, egész napos tévés különkiadással gyűjtenek pénzt Nagy-Britannia és a harmadik világ rászorulóinak.

Idén az Igazából szerelem folytatása volt a program csúcspontja, talán ennek is köszönhető, hogy az egész napos adás során és az utána következő két napban összesen 73 millió fontot, az aktuális középárfolyamon számolva nagyjából 26 milliárd forintot sikerült összegyűjteni.

Folytatódott az Igazából szerelem Forrás: Comic Relief

A közönségnek így sem tetszett maradéktalanul a kínálat, a brit médiahatósághoz, vagyis az Ofcomhoz 151 nézői panasz érkezett, részben az adássorozatban elhangzott káromkodások, részben pedig Vic Reeves egyik poénja miatt, amikor a komikus a skót szoknyája alól szándékosan kivillantott egy műpéniszt a vele szemben ülő vendégnek, Susanna Reidnek – a videón nagyjából 1.35-kor kezdődik az akció:

Az Ofcom egyelőre csak a panaszokat nézi át, utána dönt arról, hogy a kifogásolt jelenetek esetében szükség van-e komolyabb vizsgálatra.