Újra ereje teljében a rákos színésznő

Shannen Doherty, Stand Up To Cancer 2016
Vágólapra másolva!
Boldognak és egészségesnek tűnik a kemoterápia és a sugárkezelés lezárulta után Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 című sorozat sztárja, pedig még csak nemrégiben fejezték be rajta a megerőltető eljárásokat. Állapotáról fotók tanúskodnak.
Vágólapra másolva!

Többször írtunk már róla, milyen keményen és életvidáman küzd a mellrákkal a 45 éves színésznő. A súlyos betegség ellen folytatott harcát folyamatos Instagram-megosztásaival dokumentálta, ezzel buzdítva saját magán kívül betegtársait is.

Doherty még csak nemrég fejezte be az erőt próbáló kezeléseket, jelenleg a tesztek eredményére vár (természetesen erről is került ki fotó a képmegosztó oldalra, lásd fent), ennek ellenére már az elmúlt hétvégén megjelent egy nyilvános eseményen.

A színésznő az Animal Hope and Wellness Foundation (Alapítvány az Állatok Reményéért és Jólétéért) gáláján jelent meg szombat este, férje, Kurt Iswarienko és egy állatjogi aktivista, Marc Ching oldalán.

Tonight @animalhopeandwellness full house and with my love @kurtiswarienko #ahwfgala

ShannenDoherty (@theshando) által megosztott bejegyzés,

Az eseményről készült vörös szőnyeges fotókat itt találjuk, de Doherty szerencsére Instagram-oldalára is kirakott egyet. A fényképen a sztár Iswarienko mellett mosolyog boldogan, és abszolút gyógyultnak tűnik. Utóbbiról tanúskodik egyébként az a videó is, ami szintén a napokban készült róla, és azt mutatja, hogy a sztár nem sokkal a megerőltető kezelések után is teljes erőbedobással táncol.