Nagy meglepetéssel folytatódik a Csak színház és más semmi

Csak színház és más semmi
Vágólapra másolva!
Pénteken, február 24-én mutatják be a Csak színház és más semmi második évadját a Dunán, a folytatásban több új színész is csatlakozott Schell Judithoz, Csányi Sándorhoz, Szervét Tiborhoz, Szávai Viktóriához és a többiekhez. A színházi környezetben készült sorozat első két részét már levetítették a sajtónak – enyhe spoilerrel folytatjuk.
Vágólapra másolva!

Az első évadban megismert történet tovább bonyolódik, és az ismerős karakterek is feltűnnek a folytatásban. Schell Judit a színház profi színésznőjét, az igazi dívát, Alindát alakítja, férje, Barna bőrébe Csányi Sándor bújik – míg az első évadban azért drukkolhattak a nézők, hogy ők újra egy pár legyenek, a második szériában azért izgulhatnak, hogy gyermekük szülessen.

A sztoriban továbbra is kulcsfigura a színház igazgatója, Dénes, akit Szervét Tibor játszik, illetve az ő dramaturg felesége, Petra (Szávai Viktória), és fiatal új párja, Kitty (Pálos Hanna).

Schell Judit a sorozat egyik főszereplője Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az első évadban Lili (Mikecz Estilla) kavarta a szálakat, amikor összejött a nála jóval idősebb Barnával, a második évadban is sok bonyodalmat és feszült helyzetet okoz, ugyanis – több hónap után, nagy meglepetésre – terhesen tér vissza a Komédiás színházba. A bemutatott első két részben nem kis ijedséget okoz, ugyanis nem tudni biztosan, hogy ki a gyermek apja.

A Csak színház és más semmi csapata új arcokkal bővült, a fiatal, sikeres rendező szerepében Klem Viktor, egy új színésznő szerepében Móga Piroska, valamint egy fondorlatos jelmeztervező bőrében Tenki Réka tűnik fel.

A sorozat bemutatóján a színészek és alkotók többsége megjelent, az eseményt Nika dala nyitotta, ő énekli ugyanis a sorozat megújult főcímdalát. Nézze meg galériánkban, hogy zajlott a bemutató:

A képre kattintva galéria nyílik! Fotó: Szabó Gábor - Origo