Fontos témában szólalt fel Ashton Kutcher

The 23rd Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals GettyImageRank3 SAGs SAG SAG 2017 Arts Culture and Entertainment
LOS ANGELES, CA - JANUARY 29: Actor Ashton Kutcher attends The 23rd Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 29, 2017 in Los Angeles, California. 26592_008 Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Ashton Kutcher egy gyermekvédő szervezet alapítójaként szólalt fel egy szenátusi meghallgatáson, az amerikai kormány hatékonyabb fellépését szorgalmazta a gyermekprostitúció ellen.
Vágólapra másolva!

A Két pasi – meg egy kicsi főszereplője, Ashton Kutcher egy szenátusi meghallgatáson, az amerikai kormány külügyi bizottsága előtt beszélt arról a harcról, amit a Thorn nevű szervezet társalapítójaként folytat a gyermekekkel szembeni szexuális erőszak ellen.

Mint mondta, a Thorn kifejlesztett egy Spotlight nevű programot, amely az internet sötét bugyraiban vadássza az elkövetőket, a segítségével hat hónap alatt hatezer áldozatot azonosítottak – Kutcher szerint a kormány is használhatna hasonló technológiát, költhetne többet a hasonló fejlesztésekre.

Ashton Kutcher idén januárban a Screen Actors Guild Awards átadóján Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A színész láthatóan megrendülten mesélt arról, hogy számos áldozattal találkozott is, két gyermek édesapjaként pedig nehéz volt olyasmiket megélnie, amiket, úgy véli, senkinek sem kéne.

Kutchert a Két pasi – meg egy kicsi után láthattuk a The Ranch című sorozatban is, idén a The Long Home című filmben lesz benne.