Fodor Zsókát már madámnak hívják, de nem perel

Fodor Zsóka
Vágólapra másolva!
Álhíreket terjesztett róla egy külföldről üzemeltetett weboldal, amely egy rendőrség számára készített bűnmegelőzési kisfilmből vett ki képet, hogy lejárassa a Barátok közt egykori Magdi anyusát. Fodor Zsóka felhúzta magát az eseten, de azért megjegyezte, hogy ennél nagyobb reklámot még senki sem csapott neki.
Vágólapra másolva!

„Letartóztatták Fodor Zsókát, a Barátok közt Magdi anyusát – bordélyházat üzemeltetett!” – ezzel a címmel terjedt álhír a Facebookon, az ismerősök rémülten hívták fel a színésznőt a cikket látva. Erről itt írtunk korábban.

Fodor Zsóka Forrás: tv2

Pár nappal később, február 2-án már fülig érő szájjal kommentálta a róla szóló híreket Fodor Zsóka. „A Macskajáték előadása előtt értesültem arról, hogy rendőrök gyűrűjében állok, majd kétségbeesett telefont kaptam a szomszédasszonytól.

Ezek után gördülj be mint szereplő az előadásra, tizenegy monológ, több oldal párbeszéd a szerep!” – jelezte a színésznő, aki szerint biztos volt olyan a teremben, aki arra gondolt előadás közben, hogy kiengedték előzetesből.

Ügyvédje utánanézett, egy külföldről üzemeltetett weboldalról jöhetett az álhír. A budapesti III. kerületi rendőrkapitány kérésére korábban csinált egy kampányfilmet, és ebből vettek ki képet, ledér nőket is szereztek valahonnan, és kamu történetet tettek mellé. „Egy neves hetilap azt írta rólam, hogy Fodor Zsóka dúsgazdag.

Az álhírterjesztők három félinformációt raktak össze, nagy kellemetlenséget akartak okozni, de ilyen nagy reklámot én soha nem kaptam, örülök neki. Békéscsabán a kollégáim már csak madámnak hívnak” – újságolta a Mokkában.