Szokatlan és durva epizóddal rajtol a TV2 új sorozata

Fatmagül
Vágólapra másolva!
Új török sorozat indul január 23-án a TV2-n, a Fatmagül című telenovella főszereplője A szultáná-ból ismert Beren Saat. A Tények előtt ma indul, nem sokkal 5 óra előtt. A széria szokatlan epizóddal kezdődik, ami hazájában igazi tabutémának számít.
Vágólapra másolva!

A Fatmagül első részében szexuális erőszak áldozata lesz a főszereplő, a kezdés erősen eltér attól, amit megszokhattak a szappanoperák nézői. A Törökországban tabunak számító téma miatt nagy volt a széria nézettségi sikere: a kezdést leszámítva ez is tipikus szerelmi történet, csak itt másképp bontakoznak ki a szerelmi szálak.

Forrás: TV2

Vágó Bernadett és Nádasi Veronika, a sorozat szinkronhangjai karakterük megformálásáról meséltek a Mokkában. "Nagyon édes, tisztalelkű, ártatlan kislány, aki nem sokat tud még a világról, de szegény megtapasztalja, hogy milyen az árnyoldala. Nagyon szeretem a színésznőt, és mondhatom, hogy összeforrt a hangom a karakterrel" – mondta Vágó Bernadett Fatmagülről.

Nádasi Veronika kevésbé kedves karaktert kapott: "Az a jó benne, hogy olyan érdekes módon gonosz. Az a tipikus figura, akinek soha nem elég jó semmi, mindig többet akar. Basáskodik felette, de úgy keveri a szálakat, hogy pénzhez jussanak, valahogy jól jöjjenek ki ebből a helyzetből" – mesélte.

A sorozatot eddig közel ötven országban mutatták be, Beren Saat alakítja a főszereplőt.

A történetről itt olvashat részletesen. Kezdés: 16.50.