12 évet kaphat Lagzi Lajcsi, aki sokakat meglep

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
A végrendeletét megírta, mert bármikor történhet vele baleset. Egy szerződésre valaki csak odahamisította az aláírását, állítja, ezt írásszakértővel fogja bizonyítani, de más ütőkártyákat is ígér.
Vágólapra másolva!

„Az ellenem felhozott vádakat nem követtem el. Tisztázni kell, mi a koncepció. A rendőrség és az ügyészség egy elképzelést tol végig, bevonva még a házvezetőnőt és a gondnokot is. Európában pedig páratlan, hogy három kiskorú gyerek anyját elvigyék a semmire, úgyhogy van itt egy kártérítési per is” – kezdte Galambos Lajos a Mokkában.

Forrás: TV2

Nincs a kezében a vádirat, nem tudja pontosan, mivel vádolják. Előre bejelentette, hogy külföldön lesz, ezért is lepte meg a vádemelés időzítése. „A kubai út egy művészi munka előkészítése volt, az ügy eléggé beárnyékolta” – panaszolta.

Végrendelkezett, de nem készül a halálra

Azt állítja, hogy lesz pár dokumentuma, ami sokakat meglep majd. Mint mondta, valaki aláhamisította a nevét egy szerződésre a vízművekkel, és ezt írásszakértő is bizonyítja majd. „Nem loptam sem vizet, sem áramot, ki tudom jelenteni jó szívvel. Hat-kilenc hónapig hallgatták le a telefonomat, ebből összeraktak valamit, de nem is értem, miért hallgattak le. Ha nem emeltek volna vádat, akkor az ügyészség fölöslegesen dolgozott volna. Én azokkal az emberekkel nem is találkoztam, akiket a vád szerint megvesztegettem” – magyarázta.

„Van végrendeletem, mert egy ilyen szintű embernek, mint én vagyok, kell, hogy legyen. Történhet baleset, bármi. Nem készülök a halálomra, de felelősen kell gondolkodnom” – fejezte be.

Az ügy előzményeiről a cikk alján olvashat.