Újabb lépést tett rákja elleni küzdelmében a sorozatsztár

Shannen Doherty, Stand Up To Cancer 2016
Vágólapra másolva!
Amióta kiderült, hogy mellrákkal küzd, Shannen Doherty végig nagyon nyíltan kezeli betegségét – elsősorban azért, hogy példamutató küzdelmével biztassa sorstársait. Most két újabb inspiráló Instagram-posztot is megosztott.
Vágólapra másolva!

„Ez itt Maggie. Egy héten öt nap is meglátogatom, ami egy örökkévalóságnak tűnik.

Elképesztő, mire képes ma már a technika.”

„Egy nap azonban Maggie nyugdíjba vonul, mert feltalálják a gyógymódot. Hiszen az olyan dolgok jelentik a jövőt ma már, mint például az immunterápia. Ez tehát én vagyok, és Maggie. Holnap kétszer is eljövök hozzá, hogy felgyorsítsuk egy kicsit a gyógyulásomnak ezt a fázisát. Jó éjt, drága Maggie, holnap találkozunk!” – írta a színésznő a fotó mellé, amin a sugárterápiás gép mellett pózol.

A fénykép előtt Doherty egy videót is megosztott, amin azt láthatjuk, hogy táncol. „A sugárkezelés fárasztó. Felgyülemlik benned, és néha még azért is küzdened kell, hogy nyitva bírd tartani a szemed. Ti is láthatjátok, milyen fáradt vagyok itt, de még mindig mozgásban vagyok!!

– olvashatjuk a sztár motiváló sorait a videó alatt.

A Beverly Hills 90210 című sorozatból ismert színésznő betegsége 2015 augusztusában úgy derült ki, hogy egy internetes újság felfedezett egy bírósági beadványt, amelynek tartalma szerint Doherty beperelte az anyagi ügyeit intéző céget, amiért azok elmulasztották befizetni az egészségbiztosítását, így

szünet lépett fel az egészségügyi ellátásra való jogosultságában, ami miatt több hónap késéssel jutott csak el az orvoshoz.

Azóta Doherty férje is beperelte a céget.