Újabb lépést tett rákja elleni küzdelmében a sorozatsztár

2017.01.06. 17:11

Amióta kiderült, hogy mellrákkal küzd, Shannen Doherty végig nagyon nyíltan kezeli betegségét – elsősorban azért, hogy példamutató küzdelmével biztassa sorstársait. Most két újabb inspiráló Instagram-posztot is megosztott.

„Ez itt Maggie. Egy héten öt nap is meglátogatom, ami egy örökkévalóságnak tűnik. Egyszerre szeretem és gyűlölöm őt. Szeretem, mert része annak az életmentő kezelésnek, amin épp átesek. Elképesztő, mire képes ma már a technika.”

„Egy nap azonban Maggie nyugdíjba vonul, mert feltalálják a gyógymódot. Hiszen az olyan dolgok jelentik a jövőt ma már, mint például az immunterápia. Ez tehát én vagyok, és Maggie. Holnap kétszer is eljövök hozzá, hogy felgyorsítsuk egy kicsit a gyógyulásomnak ezt a fázisát. Jó éjt, drága Maggie, holnap találkozunk!” – írta a színésznő a fotó mellé, amin a sugárterápiás gép mellett pózol.

A fénykép előtt Doherty egy videót is megosztott, amin azt láthatjuk, hogy táncol. „A sugárkezelés fárasztó. Felgyülemlik benned, és néha még azért is küzdened kell, hogy nyitva bírd tartani a szemed. Ti is láthatjátok, milyen fáradt vagyok itt, de még mindig mozgásban vagyok!! Bármilyen mozgás jót tesz a terápia során, nemcsak a testnek, de az elmének is” – olvashatjuk a sztár motiváló sorait a videó alatt.

A Beverly Hills 90210 című sorozatból ismert színésznő betegsége 2015 augusztusában úgy derült ki, hogy egy internetes újság felfedezett egy bírósági beadványt, amelynek tartalma szerint Doherty beperelte az anyagi ügyeit intéző céget, amiért azok elmulasztották befizetni az egészségbiztosítását, így szünet lépett fel az egészségügyi ellátásra való jogosultságában, ami miatt több hónap késéssel jutott csak el az orvoshoz. Azóta Doherty férje is beperelte a céget.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK