Megnézheti, hogy rúgott be Anger Zsolt a forgatáson

Tömény történelem, Anger Zsolt
Vágólapra másolva!
Bajor Gizi majdnem elhappolt kitüntetése és Brezsnyev disszidáló zsákmánya - Ráskó Eszter és Anger Zsolt folytatja a Comedy Central saját gyártású sorozatának spicces történelmi leckéit.
Vágólapra másolva!

Kádár elvtárs küldetésének elregéléséhez egy üveg whisky és néhány pohár sör adott erőt a szocialista vadászkultúrát tanulmányozó Anger Zsoltnak.

Ráadásul annyira komolyan vette a becsípett mesélő szerepét, hogy a teljes filmszakadásig jutott,

és a pórul járt Kádár és megbízhatatlan medvéje históriáját csak négy nappal később tudta folytatni.

Forrás: Comedy Central/Antal Zsani Photo

A 20. századi színházi élet egyik legfényesebb csillagának kellemetlen incidenséről rántja le a leplet a következő epizódban Ráskó Eszter, a Comedy Central tehetségkutatója, a Magyarország, szereplek! színpadán feltűnt humorista. A fiatal stand-upos már az előző évadban is bebizonyította, hogy van érzéke a nagy történelmi alakok szennyesének kiteregetéséhez.

Forrás: Comedy Central/Antal Zsani Photo

"Bár a kész műsort rettegve néztem meg, tavaly is nagyon élveztem, amikor Gertrudis királynét kellett megölnöm néhány szarvasgomba miatt. Most a tökélyre fejlesztett rumfogyasztásom segítségével Bajor Giziről mesélek, aki Jordán Adél alakjában perdülne fel az első Kossuth-díjátadáson a pódiumra, látszólag hiába" - mondta.

A Comedy Central műsorában minden adásban két ismert mesél el egy történelmi eseményt, néhány alkoholos ital elfogyasztása után, és közben - a második évadról itt írtunk bővebben.