Vágólapra másolva!
A Viasat3 elérte, hogy még 3-4 nappal a premier után is sokan a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről beszéljenek. Ennél jobb bemutatkozás pedig nem kell egy műsornak, még akkor sem, ha a szereplő hölgyek leginkább elképedt reakciókat váltották ki a nézőkből. Nézze meg az első részt összefoglaló gifeket!
Vágólapra másolva!

Igazi bűnös élvezet nagy adag polgárpukkasztással, csipetnyi irigységgel: ezt kínálja a hétfőnként látható Feleségek luxuskivitelben. A szereplők sorából azért erősen kilóg Rubint Réka, akinek akkor sem okozna gondot csillárt rakatni a vécébe, ha egyedülállóként kellene boldogulnia. Réka próbálja megteremteni az egyensúlyt a többi nő között - mondjuk nem is lenne okos húzás lerombolni azt a kedves, háromgyerekes életmód tanácsadó képet, amit 15 év alatt felépített.

Ezzel a kérdéssel fikarcnyit sem foglalkozik Vivien, aki Fecsó nevű szerelmével (és még a fél pereputtyal) él egy luxus lakóparkban. Vivinek fizikai fájdalmat okoz, ha farmerruhában be kell vonulni a vörös szőnyegen, és szerinte a személyzet csak egy szebb elnevezés a szolgákra.

Hatan vannak

Az ő eljegyzési bulija kedvéért még a Törökországban letelepedő Csősz Bogi is hazarepült Budapestre. Bogi férje olyan gazdag, hogy a 300 fával körbevett hatalmas birtokukon kívül, külön villát tartanak fenn, csak maguknak. De nem Bogi az egyetlen színésznő a műsorban.

A szintén szőke, Babett számára a legfontosabb a férje és a lánya, aki a Milla nevet kapta. Ugyanakkor az életében vagy egy harmadik nagy szerelem is: a színház. Babett idei nagy dilemmája, hogy kerüljön-e implantátum a fenekébe egy svájci klinikán. Hozzájuk csatlakozott még a recepciósból lett milliomos feleség Dalma, valamint a négy lányát egyedül nevelő, Rita. Mindent azért nem akarunk lelőni, jöjjön az első adás összefoglalója tíz gifben!

A menyasszony, akinek senki nem szólt, hogy nem túl szerencsés ezt hangosan kimondani.

Neked van csillár a mosdóban?

Mostantól talán biztonságosabb lesz bizsuban bulizni.

Nyígás mesterfokon.

Legalább ő is érezte, hogy nem túl szerencsés ezt bejelenteni.

Milyen lehet náluk egy karácsonyi bevásárlás?

Jó, hát mindenkinek megkérik valahogyan a kezét.

Hiszti 2.0

Vivi szerint így kell irányítani egy szerelemben.

Egy igazi, őszinte barát.