Egyedülálló anyaként is boldogul az Éjjel-nappal Budapest szereplője

ÉNB, ÉNB Gréta, Horváth Gréta, fotó
Grétának már egyedül kell megoldania a dolgozó nő és az édesanya feladatait is
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta most az Éjjel-nappal Budapest szereplője, de korábban az RTLII-n futó Szelfiben szerepelt családjával, a házasságát igyekezett megmenteni. Ez sajnos nem sikerült, egyedül neveli hároméves kisfiát - erről írt hosszaban a követőinek.
Vágólapra másolva!

A Szelfi című sorozatban látott kisfiú ma már hároméves, és megvolt az első napja az óvodában.

"Olyan hamar megnőtt ez a gyerek. Olyan hamar lett egy teljesen "egész" ember. Érzésekkel, beszéddel, felfogással. Sokat gondolkodtam azon, hogyan is kell nevelni. Hogyan legyek jó anyukája. Aztán azon kaptam magam, hogy kár ezen görcsölni. Minek?" - írta oldalára Horváth Gréta.

Forrás: Instagram

„Imádja az édesapját. Hála istennek jó a kapcsolatuk és mindig klassz dolgokat csinálnak. Természetesen én is igyekszem színesíteni a hétköznapokat. Rengeteg viccel, humorral megspékelve. Azt hiszem ez szuperül működik. (...) Igyekszem jó szülő lenni. Sokszor baromi fárasztó és nehéz, ilyenkor kiülök egy habos kávéra és összekapom magam. Aztán megyek kamionosat játszani vagy kavicsokat keresgélni vele. Szóval működik. Működik az, ha anya-apa külön él.

A lényeg a jó kapcsolat és a rugalmasság. Nehéz volt ez mire ide jutottunk, de azt gondolom, megérte a vita, meg a sok sok problémázás. Filip boldog és én is az vagyok!” - írta.