Testhezálló szerepet kapott a csinos indiai színésznő

2015 Summer TCA Tour - Day 8 GettyImageRank3 BOARD Discussion VERTICAL Talking USA California Beverly Hills - California Award Television Show FASHION Quantico Priyanka Chopra Arts Culture and Entertainment Celebrities The Beverly Hilton Hotel Summer Tele
BEVERLY HILLS, CA - AUGUST 04: Actress Priyanka Chopra speaks onstage during the 'Quantico' panel discussion at the ABC Entertainment portion of the 2015 Summer TCA Tour at The Beverly Hilton Hotel on August 4, 2015 in Beverly Hills, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Quanticó-ból ismert indiai színésznő, Priyanka Chopra új szerepet kapott, friss vígjátéksorozatából kiderül, hogy mi lesz egy bollywoodi filmcsillaggal Hollywoodban.
Vágólapra másolva!

A Quanticó-ban látott Priyanka Chopra lesz az új Baywatch-film főgonosza, de jön vele egy új vígjátéksorozat is, amelyben egy Bollywoodból Hollywoodba került színésznőt játszik.

Chopra az ABC-vel társult a projektre, amely egy másik indiai színésznő, Mádhuri Díksit életén alapul, aki a bollywoodi karrier után Los Angelesbe költözött, ahol természetesen sok gondja akadt a kulturális különbségekkel – itt nyilván ez lesz a humor fő forrása.

Priyanka Chopra Forrás: AFP/Frederick M. Brown

A pilotot íróként és producerként a szintén indiai Sri Rao jegyzi, aki eddig a What Goes On és a General Hospital: Night Shift című sorozatokba írt több epizódot.

Executive producerként Díksit férje, Sriram Nene is beszállt a projektbe, mellette Mark Gordon és Nick Pepper közreműködik, az ő cégük a Quantico mellett a Grace kliniká-ba és a Ray Donovan-ba is besegített.