Szorcsik Vikit kirúgták RTL-es műsorából, perre készül

szorcsik viki
Vágólapra másolva!
Szorcsik Viki május óta vezeti Az év hotele című műsort, és bár őszre is tervezett a produkcióval, máshogy alakultak a dolgok: épp perre készül kirúgása miatt.
Vágólapra másolva!

A Jóban Rosszban egykori színésznője hónapokig forgatott a vasárnap délutánonként, az RTL Klubon futó műsorral, nemrég azonban váratlanul kirúgták. Szorcsik Viki állítja, több konfliktusa is volt a producerrel, aki sokszor nem fizette ki, sőt eleinte még a szerződését se akarta aláírni.

„Előfordult, hogy Viki nélkül forgattunk vidéken, mert egész egyszerűen közölte, amíg nem fizeti ki neki a produkció a majd' kéthavi tartozását, nem hajlandó dolgozni. Így történt meg, hogy vele utólag kellett felvennünk a műsorhoz jeleneteket. Szerződése is csak akkor lett, amikor kijelentette, befejezte, nem forgat, ha nem kap szerződést. De nem csak neki, hanem a produkció más munkatársainak is voltak gondjai a kifizetésekkel” - írja a Bors egy informátórra hivatkozva.

Forrás: TV2

A lapnak a színésznő megerősítette az értesülést, de a részletekről csak a bíróságon hajlandó beszélni.

„A szerződésemet a nyaralásom alatt, e-mailben mondták fel, úgy, hogy az őszre természetesen már nem vállaltam színházi munkákat a produkció miatt. Valóban tartoznak nekem, az első fizetésem hónapokkal később, akkor kaptam meg, amikor közöltem, felmondok, ha ez így folytatódik.”