Horváth Éva fogyókúra nélkül néz ki ilyen jól

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Horváth Éva egy hónappal a szülés után máris bomba formában van, de nem fogyókúrázik, és a sportolást is visszafogta, hogy minél tovább szoptathassa a kisfiát.
Vágólapra másolva!

Sokat halott arról kismamaként, hogy az első hat hét milyen nehéz lesz otthon a kisbabával, de nem így tapasztalja, mint mesélte, minden csodálatos, nagyon jól érzi magát Kristóffal.

"Nem sporolok, mert szoptatok, és az befolyásolná a tejtermelést. Mikor terhes voltam, nagyon sok csokoládét, édességet ettem, gyakorlatilag minden napomat a cukrászdában kezdtem. Ez megmaradt, de most találtam egy egészséges csokit, amit lehet nassolni" - mesélte a Mokkában.

A terhesség alatt nem tudja, mennyit hízott, nem akarta sokkolni magát a számokkal, most pedig nem követ semmilyen fogyókúrát.

"Biztos van ebben genetika is" - mondta, mikor tökéletes alakját dicsérték. Egészségesen táplálkozik, nem eszik glutént és laktózt, most az a legfontosabb neki, hogy kisfiát tudja táplálni. "A szülésem előtti nap én még sétáltam és kirándultam, pedig olyan nyomás volt körülöttem, hogy egy kismamának nagy hassal már ágyban van a helye."