Megkezdte az eurovíziós próbákat Pápai Joci Kijevben

a Dal 2017 showműsor döntő Pápai Joci
Budapest, 2017. február 18. Pápai Joci, a Dal 2017 showműsor döntőjének győztese a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai stúdiójában 2017. február 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Pápai Joci hétfőn utazott Kijevbe, kedden pedig megvolt az első próbája is. Az énekes május 11-én lép először színpadra az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, az indulás előtt még arról mesélt, hogy nem izgul, nagyon nyugodtan áll a versenyhez. Joci mellett egy táncos és egy hegedűs lesz a színpadon a produkció alatt, bele is nézhet a próbába.
Vágólapra másolva!

"Nagyon sok impulzus ért egyszerre, számos dologra kellett figyelnem, de úgy érzem, jól megoldottam a feladatot. Igyekeztem a lehető legjobbat nyújtani a hangommal, és ezt segítette az a hihetetlen technikai háttér, amit a versenyen biztosítanak" - mondta.

Kitért arra, hogy ekkora arénában, mint amekkora a kijevi Nemzetközi Kiállítási Központ, még sohasem énekelt. "Koncentrált vagyok, próbálom kizárni a közeget. A produkcióm nagyjából véglegesen összeállt, és minden stimmel is, bár a vizuálban a színben még akad egy pici javítanivaló, de ezt megoldjuk a következő próbára."