A portugál már első az Eurovízión, nyerhet, Pápai Joci is jön fel

Euróvízió 2017 Magyarország Pápai Joci
Joci Pápai representing Hungary with the song "Origo" during the 2nd semifinal of the 62nd Eurovision Song Contest (ESC) in Kiev, Ukraine, 11 May 2017. The Ukrainian capital of Jiev hosts this year the 62th edition of the Eurovision Song Contest (ESC). The finals will take place on 13 May. Photo: Julian Stratenschulte/dpa
Vágólapra másolva!
Már nem a korábbi toronymagas favorit Francesco Gabbani tűnik befutónak.
Vágólapra másolva!

Egy nap alatt feljött az első helyre a fogadóirodáknál az érzékeny portugál művészember, Salvador Sobral: minden fontosabb irodánál kevesebb pénzt fizet már az ő győzelme, mint az olaszé. Az Amar Pelos Dois című dal győzelme esetén egy euróra általában 2,6-ot kap a fogadó, miközben Francesco Gabbani diadala már 3 eurót fialna.

Pár nappal ezelőtt még az olasz volt a nagy favorit, messze le volt maradva tőle a portugál. A fogadóirodáknál a harmadik a döntő reggelén Kristian Kostov Bulgáriából, de ő is nyerhet, 1:4 a nyerési aránya.

A magyar versenyzőt jelenleg a 14. helyen találjuk a listán, megelőzve az azerit és az ausztrált, kicsivel a holland hölgytrió és a dán Anja mögött. Igen változó Pápai Joci dalának megítélése, van iroda, amely 70-szeres pénzt fizet, de olyan is akad, amely 1:250-es aránnyal adja.

A döntőt ma este 20.30-tól a Duna TV adja itthon.