Hároméves kislányát is magával vitte a fellépésre

Bébi úr premier, Alec Baldwin, Carmen Gabriela Baldwin, Rafael Thomas Baldwin, Hilaria Baldwin
Vágólapra másolva!
Alec Baldwint úgy megihlette, hogy nemrégiben szinkronizált a Bébi úr című animációs gyerekfilmben, hogy három és fél éves kislányát is magával vitte a The Ellen DeGeneres Show-ba. A kis Carmen nem jött zavarba, és lenyomott egy vagány táncot a közönség előtt.
Vágólapra másolva!

A lenyűgöző bevonulás során nem csak a gyermek, Baldwin is táncra perdült, bár később elmondta: örül neki, hogy van egy remek táncos a családban – aki természetesen nem ő.

Az elragadó kis Carmen a beszélgetés során már nem tartott apukájával, hanem hátrament a kulisszák mögé az édesanyjához, a színész második feleségéhez, a nála 26 évvel fiatalabb Hilaria Baldwinhoz.

A Baldwin család idén márciusban a Bébi úr premierjén Forrás: Mike Coppola / Getty Images North America / AFP

Ellen DeGeneres egyébként azt is megkérdezte a sztártól, hogy bírják a kiképzést, hiszen Baldwin és az új asszony három kisgyermeket nevel: a három és fél éves Carmenen kívül a hamarosan kétéves Rafaelt és a 8 hónapos Leonardót.

Carmen Baldwin nagyon érzi a kamerát Forrás: Mike Coppola / Getty Images North America / AFP

A színész elmesélte, hogy a két nagyobbik csemete már többször is debütált a vörös szőnyegen, és Rafael ugyan nem túl lelkes, de a kis táncosnő, Carmen nagyon érzi a kamerát ezeken az eseményeken is – legutóbb például a Bébi úr premierjén.