Folytatódhat Selena Gomez durva sorozata

Selena Gomez Dr.Life Egészségleckék sztároktól, amelyeket megtanultunk 2016-ban
Vágólapra másolva!
Március 31-én mutatta be a Netflix az egykori tinisztár „álomprojektjét”, a 13 Reasons Whyt, amelyben Gomez executive producerként vett részt. A szereplők és az alkotók (köztük természetesen a színész-énekesnő) bíznak benne, hogy készül majd második évad is.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban már írtunk, a Jay Asher magyarul Tizenhárom okom volt címmel olvasható regénye alapján készült sötét hangulatú széria egy öngyilkos tinilány története, aki iskolatársait, főként közülük tizenhármat okol depressziójáért és haláláért: ezeknek a fiataloknak hangfelvételeket küld szét, amelyeken elmondja, miért vetett véget az életének.

A peek at a passion project I've been working on with @Netflix. @13ReasonsWhy arrives 3/31.

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

Mivel a sorozat több vonalon is cliffhangerrel zárult, sokan máris azt találgatják, vajon lesz-e folytatás. Habár a Netflix hivatalosan még nem jelentett be semmit, annyi bizonyos, hogy az alkotók és a szereplők benne lennének egy második évadban.

„Bajba kerülök, ha bármit is elárulok, de én nagyon bízom benne, hogy folytathatjuk" – nyilatkozta Selena Gomez. „Nem tudjuk, mi történik a könyv cselekményének lezárulta után, de az biztos, hogy

Eleve ezért csináltunk sorozatot belőle. Szóval még meglátjuk" – tette hozzá később.

Jó hír, hogy a folytatásban benne lenne a főhősnőt alakító Katherine Langford és az egyik férfi főszerepet hozó Dylan Minnette is. Ezenkívül az ötletgazda, Brian Yorkey is úgy gondolja: annak ellenére, hogy a 13 Reasons Whyban lezárult a regényeredeti sztorija, azért van még hová továbbgondolni ezt a történetet.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!