Valami furcsa történt A Nagy Duett kieső párosával

a nagy duett
Vágólapra másolva!
A legvégén Stohl Luca és Peller Károly estek ki a show-ból, de nem törtek össze, örülnek, hogy öt műsorban is megmutathatták magukat.
Vágólapra másolva!

Április 30-án már csak nyolc páros volt versenyben A Nagy Duettben, ebből pedig minden közepes fejszámoló képességgel megáldott tévéző rájöhetett, hogy négy adás ment le, ez volt az ötödik.

A nagy favoritok még ott voltak a mezőnyben:

az Origo vonatkozó cikkei alatt lehetett szavazni a kedvencekre, és 47 ezer 553 voks után úgy nézett ki az állás, hogy az Ábrahám Edit és Vastag Csaba alkotta páros vezetett 15 százalékkal, őket Janicsák Veca és Simon Kornél követték 13-mal, majd Ábel Anita és Emilio, illetve Völgyesi Gabi és Sági Szilárd voltak soron, 11-11 százalékkal.

Forrás: tv2

Erdei Zsolték zárták a fellépők sorát a műsor egyik legviccesebb nőjével, Judyval, a volt bokszoló világbajnok hamis volt ugyan, de ebben a show-ban ez nem feltétlenül baj – így is megkapták a maximális harminc pontot. A nyolc párosból négynél végtelenül jószívű volt a zsűri, hiszen Cookyék úgy szórták a tízeseket, mint bolond pék a lisztet, de ezúttal sem kapott senki 8-ast vagy annál rosszabbat, kizárólag a 9-es és a 10-es került elő.

Forrás: tv2

„Kilenc? Az nagyon jó!" – lelkesedett Tilla többször, de azért ez nem hangzott olyan őszintén egy olyan pontozási szisztémában, amelyben a 10 a jó, a 9 meg a nem annyira jó. Mindenesetre Ábel Anitáéknak és Sági Szilárdéknak nem volt túl boldog a mosolya a pontozás végén, ez a két páros került a lista végére, így nem kacagtak visítva Cooky produkciója látták. A francia zsűritag átment japánba, PPAP, a Pen-Pineapple-Apple-Pen bizarr, szürreális előadása során. A közönségnek tetszett, a műsorvezető is vígan lelkendezett.

Forrás: tv2

Csipa és Mádai Vivien vezettek az összesített lista alapján, utánuk Janicsák Vecáék jöttek, majd Erdei Zsolt és Judy. A Hooligans énekese ekkor már nem volt a stúdióban, egy előre lekötött koncertre kellett sietnie, a délibábos Hortobágy, a kosztüm és a csárdás után biztos komoly váltás volt ez. Este kilenc körül indult a második körös szavazás, ennek örömére újra leadták a fellépések esszenciáit.

Forrás: tv2

Szulák szerint sokan feszegetik a határaikat: „Ez egy buli, ez egy játék, ki kell törni, de úgy, hogy ne jöjjenek értünk a mentők" – mondta. Cooky arról beszélt, hogy nehéz legyőzni a stresszt, és nehéz élőben produkálni a színpadon. „Fáj nekem, ha búcsúzni kell, ezt nem szeretem" – elmélkedett. Kasza viccelődve kezdte az értékelést, Csipához szólt, aki ugye már nem volt ott, majd a lazulásról beszélt. „Nagyobb baj, ha úgy jössz ki, hogy összefostad magad. Gyere ki, nyomjad, mi tud történni?" – lazázott a végső értékelésnél.

A legvégén Stohl Luca és Peller Károly, illetve Zimány Linda és Oláh Gergő ácsorogtak izgatottan a színpadon Tilla mellett, majd a végén kiderült, hogy előbbi páros a kieső. Nem törtek össze: „Még lett volna bennünk, de fantasztikus volt itt lenni" – summázta az énekes, Stohl András lánya pedig elárulta, hogy attól félt, hogy már az első show-ban kiesnek, ehhez képest az öt adás szép eredmény.

Nézze meg Oláh Gergőt és Zimány Lindát:

Ábrahám Edit és Vastag Csaba:

Ezzel esett ki Stohl Luca és Peller Károly: