Egyszerűen imádják az eltorzított arcú sztár sorozatát

Neil Patrick Harris, A Series of Unfortunate Events
Szinte rá sem ismerni Neil Patrick Harrisre a sorozatban
Vágólapra másolva!
Még csak alig egy hónapja derült ki, hogy a Netflix a második évadra is meghosszabbította az Így jártam anyátokkal című sitcomból ismert Neil Patrick Harris új, A Series of Unfortunate Events című sorozatát, de máris arról hallani, hogy jön a harmadik szezon is.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban már írtunk, a Lemony Snicket – A balszerencse áradása című, Jim Carrey főszereplésével készült 2004-es gyerekfantasy sorozatverziójában Harris teljesen átalakulva játszotta a főgonoszt, Olaf grófot, aki a szülők halála után ki akarja forgatni vagyonukból a gyámsága alá helyezett árvákat, a három Baudelaire gyereket.

Szinte rá sem ismerni Neil Patrick Harrisre a sorozatban Forrás: Netflix

A Daniel Handler Lemony Snicket álnéven írt 13 részes regénysorozatán alapuló széria a könyvek közül négyet dolgozott fel (kétepizódonként egyet), így dramaturgiailag is van még hova folytatni az alkotást.

Az A Series of Unfortunate Events első évada idén januárban, péntek 13-án debütált a Netflixen. A második szezont valamikor 2018-ban mutatják be, a harmadik évad érkezéséről viszont még semmi közelebbit nem lehet tudni, mert a streamelős szolgáltatás nem kommentálta a hírről tudósító Variety értesülését.

Annyi viszont biztos, hogy Neil Patrick Harris nem fog unatkozni a közeljövőben, hiszen épp most jelentették be azt is, hogy hamarosan ifjúsági kvízműsor indul az NBC-nél, amelynek ő lesz a házigazdája.