Újra együtt a kultikus tévésorozat sztárjai

Kaliforniába jöttem, The Fres Prince of Bel-Air, Will Smith
Vágólapra másolva!
Újra összeállt az 1990 és 1996 között futott sitcom, az addig rapperként tevékenykedő Will Smith első nagyobb mozgóképes sikere, a Kaliforniába jöttem színészgárdája. Igaz, csak néhány fotó erejéig nosztalgiáztak, de érdemes megnézni, ki mennyit változott.
Vágólapra másolva!

Bárcsak James Avery is itt lenne, hiszen vele lenne teljes ez az egész!" – írta a majdnem teljes Banks családot ábrázoló fénykép mellé Alfonso Ribeiro, aki a sorozatban Will Smith unokatestvérét, Carlton Bankset játszotta.

Always amazing to spend an afternoon with my Fresh Prince family. Wishing that James Avery was still with us to make this complete.

Alfonso Ribeiro (@therealalfonsoribeiro) által megosztott bejegyzés,

A képen rajtuk kívül szerepelnek még a sztár két másik unokatesóját, Ashley-t és Hilaryt játszó színésznők (Tatyana Ali, Karyn Parsons), a nagynénit alakító Daphne Reid és az előkelő család angol komornyikjaként híressé vált Joseph Marcell is.

Smith eközben Facebook-oldalára rakott ki egy szelfit magáról és a bandáról. Az ő képaláírása a következőképpen szól: „Ebéd a legjobb barátaimmal...

A Banks család fejét, Philip Bankset megformáló James Avery 2013-ban halt meg, egy nyitott szívműtét során fellépett komplikációk miatt, 68 éves korában. „Minden fiatalembernek szüksége lenne egy Phil bácsira" – emlékezett rá annak idején az unokaöccsét játszó Will Smith, miközben a sorozatbeli fiát alakító Alfonso Ribeiro a búcsúztatás után második apjaként emlegette.