Szabó Dóra a Jóban Rosszban-ból ül át a Mokka foteljébe

Szabó Dóra
Vágólapra másolva!
Szabó Dóra a munkát a március 27-i héten kezdi a Mokkánál, ahova azonban már hónapok óta bejár ellesni a szakmai kulisszatitkokat – mesélte az Origónak.
Vágólapra másolva!

Először Pachmann Péterrel párban fog műsort vezetni, aminek nagyon örül. „Péter nagyon rutinos, és segítőkész is, nagy szerencsém van vele" – mondta a modellkedéssel és színészkedéssel is foglalkozó fiatal műsorvezető, aki a távoli példaképekre való koncentrálás helyett inkább közvetlen kollégáitól akarja ellesni a különböző fogásokat.

Forrás: tv2

Ami a modellpályát és a színészetet illeti, Szabó Dóra ezután is számít megkeresésekre, de most a Mokka jelenti a prioritást az életében. Ha marad rá ideje, szívesen vállal mást is, de úgy érzi, műsorvezetőként több oldalát tudja megmutatni, így jelen pillanatban ide koncentrálja az összes energiáját. A műsorvezető arca sokak számára ismerős lehet, hiszen évek óta ő alakítja az egyik nővér szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban.

Meddig lesz a szappanoperában?

A karaktere nincs kiírva a szériából, még függőben van a sorsa. Ő a maga részéről szívesen folytatná, de ezt a vezetőség fogja eldönteni. „Én nagyon örülnék neki, de ez még nincs eldöntve" – mondta.

Szabó Dóra a Szegedi Tudományegyetem Budapest Média Intézetben végzett. Arra a kérdésre, hogy közelgő mokkás munkájában vajon színésznői múltját vagy az iskolában tanultakat fogja-e tudni jobban kamatoztatni, azt válaszolta, nem szeretne színészkedni. „A tényeken alapuló, célratörő, őszinte beszélgetés a célom" – magyarázta. Azt ugyanakkor elismeri, hogy a modellmúlt és a színészkedés sokat segíthet a kamerarutin kialakulásában, így minden bizonnyal nem lesz nehéz a számára oldott hangulatú beszélgetéseket vezetni.

Forrás: tv2

A Mokkában Szabó Dóra gyakran belefuthat majd kedvenc témáiba, amelyek a tánc (hiszen gyerekkora óta táncol) és a művészetek, a zene. Saját bevallása szerint azonban a bulvártémáktól sem ijed meg, és nagyon érdekli a közélet is.