Szenzációs fotót osztott meg a Trónok harca sztárja

Screen Actors Guild Awards 2015, Maisie Williams, Sophie Turner
Vágólapra másolva!
A népszerű fantasysorozat Sansáját alakító Sophie Turner kedden ünnepelte 21. születésnapját, és ebből az alkalomból kolléganője, Maisie Williams, vagyis Arya egy nosztalgikus, régi fényképpel lepte meg, amit a Twitterre rakott ki.
Vágólapra másolva!

„Boldog 21. szülinapot, Sophie!

– írta a kép alá Williams, aki a fotón még kislányként szerepel, és azt láthatjuk, hogy egy nyilvános eseményen rajongó tekintettel les fel a nála sokkal magasabb Turnerre.

A két ifjú színésznő – akik a Trónok harca forgatásának kezdetekor 13-14 évesek voltak – a kisképernyőn testvéreket alakítanak, a magánéletben pedig a legjobb barátságban vannak.

Emiatt nem meglepő, hogy nem a fenti az egyetlen közös képük, amit mostanában megosztottak közösségi médiás felületeiken.

there were never such devoted sisters

Maisie Williams (@maisie_williams) által megosztott bejegyzés,

Williams és Turner nyilvános megjelenéseiken is egymás társaságát keresik, de a színfalak mögött is gyakran pózolnak együtt, vagy éppen ölelgetik egymást testvéri szeretettel. Az egyik legbájosabb közös képük egyébként nem Instagram- vagy Twitter-megosztás: egy profi fotós készítette a Golden Globe-gálán, ahol a vörös szőnyegen Turner (mint egy igazi gondoskodó nővér) fiatalabb kolléganője ruháját igazgatja.

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP