Halott édesapjára emlékezett a krokodilvadász lánya

Steve Irwin
Steve Irwin
Vágólapra másolva!
Több mint tíz évvel ezelőtt, 2006. szeptember 4-én hunyt el az egész világ kedvenc krokodilvadászaként ismert ausztrál tévés és természetvédő, Steve Irwin. Lánya, a 18 éves Bindi rendszeresen megemlékezik róla Instagram-oldalán – ezúttal az szolgáltatta az apropót, hogy Irwin szerdán lett volna 55 éves.
Vágólapra másolva!

Az elsősorban Krokodilvadász című sorozatával ismert Steve Irwin éppen egy Ocean's Deadliest című tévés dokumentumfilmhez forgatott víz alatti felvételeket, amikor megtámadta egy óriási mérges rája, amelynek döfésébe a férfi belehalt – mindössze 44 éves volt.

Always in our hearts.

Bindi Irwin (@bindisueirwin) által megosztott bejegyzés,

Édesapja halálakor Bindi Irwin nyolcéves volt, azóta viszont sok mindenben a lelkes természetvédő, tévés és állatkertvezető örökébe lépett – például ő is a család által vezetett állatkertben, az Australia Zoo-ban dolgozik, és gyakran oszt meg a természetvédelemre és az állatok szeretetére buzdító fotókat Instagram-oldalán.

A képmegosztó oldalon ezenkívül értelemszerűen Steve Irwinről készült fotók is gyakran szerepelnek.

– írta most Bindi egy olyan fénykép mellé, amelyen édesapja (aki szerdán ünnepelte volna 55. születésnapját) épp egy kakaduval néz farkasszemet.

A 18 éves lánynak még mindig nehéz lehet apja tragikusan korai elvesztése, de szerencsére van valaki, aki tartja benne a lelket. Mint arról nemrég írtunk, Bindi már igen korán, négy évvel ezelőtt megtalálta élete szerelmét – így az állatos és Steve Irwinről szóló fotók mellett szerencsére a fiatal párról készült romantikus felvételeket is szép számmal találunk a lány Instagram-oldalán.