Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Visszaszerezte helyét a Barátok közt

barátok közt
Vágólapra másolva!
A hét legnézettebb műsora a Híradó volt 951 ezer nézővel, a második helyen a Barátok közt, a harmadikon A mi kis falunk végzett a teljes lakosságban. A TV2 a Tények-kel és az 50 milliós játszmá-val fért be a legnézettebb tíz műsor közé.
Vágólapra másolva!

A hatodik hét legnépszerűbb műsora a Híradó volt, az RTL Klub hírműsorát vasárnap este 951 ezren követték.

A második helyen álló Barátok közt-nek 899 ezer nézője volt a teljes lakosságban, A mi kis falunk második részére 869 ezren voltak kíváncsiak. A hét negyedik legnépszerűbb műsora a Fókusz volt, a negyedik helyen a Tények szerepel.

Mutatjuk az ötödik hét húsz legnépszerűbb műsorát a teljes lakosságban, a táblázatban minden produkció a legnézettebb adásával szerepel:

Forrás: Nielsen Közönségmérés/Origo

A 18–49-es korosztályban A mis falunk vitte el az első helyet 334 nézővel, második a Barátok közt, harmadik az Anyád napja című vígjáték lett. A fiatal nézőknél a Dr. Csont lett a negyedik, az ötödik pedig az Éjjel-nappal Budapest.

A csatornák versenyéből a teljes lakosságban az RTL Klub került ki győztesen 11,1 százalékkal, szorosan mögötte a második helyen a TV2 10,5 százalékkal, a harmadik pedig a Duna TV 6,1 százalékkal. A középmezőnyben az M1, a Cool, az F+, a toplistát az RTLII és a Mozi+ zárja.

Forrás: Nielsen Közönségmérés/Origo
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről