Nagy meglepetés jött a Sztárban sztár + 1 kicsi végén

Vágólapra másolva!
Nem is hinné, milyen erős érzelem a nosztalgia.
Vágólapra másolva!

Céline Dionként és Barbra Streisandként meghitt produkcióval örvendeztették meg a zsűritagokat és a nézőket Keresztes Ildikóék, Veréb Tomi és Fodor Eliza pedig Kazal László és Lorán Lenke egyik komikus duettjét adta elő, hogy az idős korosztálynak is legyen min nosztalgiáznia.

Az egykor sokak által kedvelt, mások által meg utált Modern Talking legnagyobb sikert hozó slágereivel lépett a színpadra Nagy Bogi és Nagy Adri, Thomas Anders és Dieter Bohlen bőrébe bújva.

A magyar Modern Talking Forrás: TV2

Nótár Mary és Radics Jani egy Hevesi Tamás-dalt adtak elő, de jól szólt az összeszokott párost alakító Horváth Csenge és Hevesi Tamás előadása is – ők Rúzsa Magdiként és Presser Gáborként énekeltek el egy szívhez szóló dalt a Sztárban Sztár +1 kicsi színpadán.

A Hip Hop Boyz fiatal kiadása Forrás: TV2

Kocsis Tibor és Zöldi Lara egy Crystal-dalt kapott (ha valaki nem emlékezne, ebben a formációban bukkant fel az akkor még húsz kilóval súlyosabb Kasza Tibor), Kozma Orsi Madonnát, Ádám Boti pedig Justin Timberlake-et alakította. Rácz Gergő és Malaczkó Anna hosszan tanulmányozta Michael Jackson mozdulatait, hogy ügyesen hozzák a világsztárt.

Tóth Gabiék Forrás: TV2

Vastag Tamás és Varga Szabolcs a Hip Hop Boyz együttest vitték a színpadra, Tóth Gabiék pedig Parno Graszt Már nem szédülök című dalát adták elő, talán emlékeznek rá sokan, a formáció ezzel indult A Dal című eurovíziós válogatón. A hetet Veréb Tomi és Fodor Eliza nyerte, mint Kazal László és Lorán Lenke, egy jó 50 évvel ezelőtti dallal - ilyen erős érzelem a nosztalgia.

Itt meg is nézheti videón: