Nagyon durván nézett ki Kocsis Tibor a tévéshow-ban

Vágólapra másolva!
Több énekes kapott különös külsőt a Sztárban szár + 1 kicsi december 3-i adásában, a Super TV2-n, de a kislánynak öltözött Kocsissal és a Kuckó Mackóval komplett alsós osztályokat lehetett volna riogatni. Sok mókás produkció után Veréb Tamás és Fodor Eliza ünnepelhetett.
Vágólapra másolva!

Sam Smith és Mary J. Blige lírai duettjével varázsolta el a zsűrit és a közönséget Veréb Tamás és Fodor Eliza, de előkerült Pap Rita Kuckó Mackó című dala is, Kocsis Tibor és Zöldi Lara adta elő a legalább 25 éves gyereknótát. Mutatunk két képet az X-Faktor egykori nyerteséről, elég komoly:

Forrás: tv2
Forrás: tv2

Szép lírai duettel készült Nótár Mary és Radics Jani, akik a rocknagyi, Tina Turner és az olasz szívtipró, Eros Ramazzotti érzelmes slágerét állították színpadra. Egy jamaikai rapper és egy albán származású popsztár, vagyis Dua Lipa és Sean Paul bőrébe bújt és egy igazi mai slágert adott elő Hevesi Tamás és Horváth Csenge, Varga Tamás és Varga Szabolcs pedig Philip Bailey-t és Phil Collins-t kapta feladatnak, szépen meg is oldották.

A stúdió versenypontok alapján Nótár Mary és Radics Jani párosa vezetett, mögöttük Vastag Tamás, és Varga Szabolcs iparkodtak. Este fél 10 után jött a végeredmény, Veréb Tamásék nyerték ezt a hetet (az első adásban Tóth Gabiék örülhettek). Itt megnézheti a győztes előadást:

Jövő héten fel kell kötni a gatyát, lesz Koncz Zsuzsa, Pavarotti, Bryan Adams, Ámokfutók, Kylie Minogue, Robbie Williams, Sia, Pink, Freddie Mercury, David Bowie, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Erica C és Robbie D, Snoop Dogg, de 50 Cent is.