Műsorváltozás a TV2-n: dupla résszel indul a Korhatáros szerelem

Korhatáros szerelem
Vágólapra másolva!
A TV2 szombat este, rögtön az Ázsia Expressz után, reklámszünet nélkül mutatja be új romantikus vígjátéksorozatának első két epizódját.
Vágólapra másolva!

"Az RTL hetek óta azon dolgozik, hogy elbagatellizálja a Korhatáros szerelem jelentőségét a magyar fikciós piacon. Ezzel azokat a népszerű színészeket és filmes szakembereket is támadja, akiknek profizmusa megkérdőjelezhetetlen és akik többek között nekik is dolgoznak. Egy-egy ilyen produkció több száz embernek biztosít munkát és ha a termék sikeresnek bizonyul, az a teljes piac hasznára válik" - írta a TV2 közleményében.

Korhatáros szerelem: benne Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Dobó Kata, Ónodi Eszter, Fenyő Iván, Kamarás Iván Forrás: Istvan Ruff

Most szombat estére az RTL Klub betette A fal című vetélkedőjét, erre lépett válaszképp a TV2. "Kíváncsian várjuk, hogy hányszor lesz még premier előtti adása A Falnak. Ez az ismételt pánikszerű lépés annak a bizonyítéka, hogy

ezért azonnali változtatásokra kényszerül. Töretlenül hiszünk a Korhatáros szerelemben és szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy ez a fantasztikus, új magyar sorozat a lehető legtöbb nézőhöz eljusson, ezért szombaton rögtön az Ázsia Expressz után, reklámszünet nélkül láthatják az első két részt a nézők" - mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A TV2 december 2-i (szombati) műsorrendje az alábbiak szerint alakul:

18.00 Tények

18.50 Ázsia Expressz

20.10 Korhatáros szerelem 1 - 2. rész

22.05 Appra magyar! - A gondolatolvashow