Újra nekiestek a kommentelők Kulcsár Edinának

Kulcsár Edina megmutatta otthonát
Vágólapra másolva!
Legutóbb a vécén ülve pózolt párjával, most pedig szennyesét fotózta le, amit az édesanyjához visz - Kulcsár Edina rövid időn belül másodszor akasztotta ki a kommentelőket.
Vágólapra másolva!

"Egy adag mosatlan és egy pár szál virág a Mamámnak, amiért a mai napig gondomat viseli!" - írta képe mellé Kulcsár Edina, kinek saját bevallása szerint nincs ideje mosni, így édesanyjához viszi a szennyesét.

A szépségkirálynő posztja alatt sorra gyűlnek a beszólások, ő pedig ismét próbál mindenkinek választ adni. "Jézusom, azzal nincs baj, hogy kiírtad, de, hogy felnőtt meglett nő létedre azt mondod, nincs időd magadra mosni, szerintem nagyon durva" - írta az egyik hozzászóló, egy másik is hasonlóképp: "Most ez komoly, Edina? Felnőtt nő vagy! Ha élne a mamám, inkabb segítenék, és nem pedig vinnék plusz munkát neki."

"Az emberek nem látnak bele a mindennapjaimba. Általában ötkor kelek, és sokszor hajnalig dolgozom. Nem mindig jut időm a házimunkára. A mamám szívesen segít. Sok idős ember érzi magát feleslegesnek, így legalább tudja, hogy fontos nekem. A virágot is hálám jeléül adtam. Imádom őt, sosem használnám ki" - mondta a Borsnak Kulcsár.

A műsorvezető a napokban az Ázsia Expresszben látható, szavazhat rá:

Szavazzon!

Kinek drukkol az Ázsia Expresszben? Két párost is megadhat.