Zaklatással vádolják a magyar származású komikust

Vágólapra másolva!
Öt nő is a nyilvánosság elé állt azzal, hogy a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején szexuálisan zaklatta őket Louis C. K. stand-up komikus - jelentette csütörtökön a The New York Times című amerikai napilap.
Vágólapra másolva!

Dana Min Goodman és Julia Wolov színésznő azzal vádolja a magyar származású előadóművészt, eredeti nevén Louis Székelyt, hogy

2002-ben maszturbálni kezdett előttük, amikor felmentek a hotelszobájába.

Két másik nő hasonlóan nyilatkozott a lapnak. Egy ötödik nő szerint pedig Székely maszturbált, miközben telefonon beszéltek.

Elmaradt a bemutató

Lewis Kay, Louis C. K. kiadója a lap cikkében úgy nyilatkozik, hogy az Emmy-díjas komikus nem óhajt válaszolni a lap ezzel kapcsolatos kérdéseire. Egy szeptemberi interjúban a humorista azt mondta a The New York Timesnak, hogy

A vádak miatt Louis C. K. legújabb filmjének díszbemutatója is elmaradt csütörtökön, és lemondták szereplését Stephen Colbert show-műsorában is.

Az elmúlt hetekben, miután Harvey Weinstein producerről kiderült, hogy színésznők sokaságát zaklatta, és valószínűleg több nőt meg is erőszakolt, James Toback rendezőt, valamint Kevin Spacey-t és Dustin Hoffmant is az a vád érte, hogy szexuálisan zaklatták kollégáikat.