Emlékszik a 90-es évek nagy sorozataira? Itt a szinkronos kvíz!

dallas
Vágólapra másolva!
Az évtized végére szokatlan bőség várta a tévékészülék elé ülőt, rengeteg sorozat közül lehetett választani. A magyar hangokra is emlékszik?
Vágólapra másolva!

Míg a nyolcvanas években még csak két állami csatornán lehetett tévézni itthon, és ennek megfelelően legfeljebb öt-hat sorozat futott az egyre színesedő képernyőn, a kilencvenes években megjelentek már a kereskedelmi tévék, velük pedig számos olyan műsor, kvíz, sorozat, film, amit az akkori MTV nem hozott be (mert nem passzolt az imázshoz, vagy egyszerűen azért, mert tele volt a műsorrendje, és nem volt üres helye).

Jockey a magyarok egyik kedvence volt, imádták utálni

1997 őszén elindult a TV2 és az RTL Klub, de korábban már olyan csatornákat láthattak a hazai tévézők, mint a TV3, az MSat (korábbi A3, Antenna3) vagy a Szív TV. Ebben az időben jelentek meg a karakteres csatornahangok, és mivel a korábbinál sokkal több sorozatot, filmet hoztak be a forgalmazók, megrendelő csatornák, egyre több szinkronstúdió is nyílt az országban. Több ezek közül egy-két éven belül bezárt, de akad, amely máig aktív. Nézzük, képben van-e a hangokkal, hogy ilyen szép képzavarral éljünk: