Bocsánatot kért érzéketlen, szerencsétlen posztja miatt Palvin Barbara

Palvin Barbara Barbi Magyar modellek szépségtitkai trend
Vágólapra másolva!
Palvin Barbara az Instagramon a Las Vegas-ban történt tömegmészárlással kapcsolatban azt írta, hogy elszomorította a lövöldözés, de aztán kapott egy csokor virágot, ami vidámságot hozott a napjába - mellé egy mosolygós képet is posztolt. A modell most bocsánatot kért a bejegyzés miatt.
Vágólapra másolva!

„A Las Vegasban történtek miatt ma reggel munkába jövet nem voltam túl vidám. Nem értem, mi történik a világgal. Köszönöm a L'Oréal-családnak, hogy egy kis boldogságot csempésztek a napomba ezekkel a virágokkal!" - ezt írta korábban.

Az újabb poszt már nem ilyen szerencsétlen: "Szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megbántott a három nappal ezelőtti posztom. Nem szeretném, ha a félresikerült megfogalmazásom elvonná a figyelmet arról, ami most igazán számít.

hiszen honnan is tudhatnám, és el sem tudom képzelni, mit érezhetnek azok, akik átélték vagy elveszítettek valakit a Las Vegas-i lövöldözésben - őszinte részvétem minden családtagnak, barátnak. Sajnos, az időt nem fordíthatjuk vissza, viszont ha összefogunk, rengeteget segíthetünk egymásnak" - írja.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Posztjában az adakozásra is felhívja a figyelmet, szeretné, ha mindenki segítene, aki tud.

"A legszomorúbb időkben sem veszíthetjük el a reményt, hiszen ez az, ami a legtöbb erőt adhatja nekünk. Hinnünk kell abban, hogy kedvességgel változtathatunk a világon, és ne felejtsük el értékelni az apró dolgokat is, így könnyítve meg a küzdelmet a szomorúság ellen. Próbáljunk meg segíteni, ahogyan csak tudunk - a legkisebb dolog is megváltoztathatja valaki életét" - zárja a sorokat.